Skip to main content
Autoschade van der Sanden

Specialist in de rijscholenbranche

Autoschade Herstel Van der Sanden is al jarenlang specialist in de rijscholenbranche. Als rijschoolhouder kunt u uw lesauto dan ook met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze monteurs hebben een ruime ervaring met het herstellen van schades aan lesauto’s en kennen de specifieke uitdagingen die daarbij horen. Bovendien weten wij wat u als rijschoolhouder belangrijk vindt en spelen we daar graag op in.

Binnen 24 uur een vervangende lesauto

Samen met onze partner Lesautoverhuur.nl zorgen we er graag voor dat u tijdens de reparatie van uw lesauto gewoon door kunt blijven gaan met het geven van uw lessen. Bij ons kunt u erop rekenen dat er binnen 24 uur een passende vervangende lesauto voor u klaar staat. Schoon, representatief, comfortabel en uiteraard voorzien van alle extra’s die u bij een lesauto mag verwachten. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 40 lesvoertuigen, van vele verschillende merken, typen en uitvoeringen. De medewerkers van onze haal- en brengservice zorgen er graag voor dat de lesauto van uw keuze dezelfde dag nog bij u voor de deur staat!

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op de website van onze partner Lesautoverhuur.nl.

Meer weten? Kijk op de website van Lesautoverhuur.nl

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep