Skip to main content
Autoschade van der Sanden

Specialist in de rijscholenbranche

Tijdens de reparatie van je lesauto, krijg je een vervangende lesauto

Autoschade Herstel Van der Sanden is al jarenlang specialist in de rijscholenbranche. Als rijschoolhouder kunt je jouw lesauto dan ook met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze monteurs hebben een ruime ervaring met het herstellen van schades aan lesauto’s en kennen de specifieke uitdagingen die daarbij horen. Bovendien weten wij wat jij als rijschoolhouder belangrijk vindt en spelen we daar graag op in.

Binnen 24 uur een vervangende lesauto

Samen met onze partner Lesautoverhuur.nl zorgen we er graag voor dat je tijdens de reparatie van je lesauto gewoon door kunt blijven gaan met het geven van lessen. Bij ons kun je erop rekenen dat er binnen 24 uur een passende vervangende lesauto voor je klaar staat. Schoon, representatief, comfortabel en uiteraard voorzien van alle extra’s die je bij een lesauto mag verwachten. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 40 lesvoertuigen, van vele verschillende merken, typen en uitvoeringen. De medewerkers van onze haal- en brengservice zorgen er graag voor dat de lesauto van jouw keuze dezelfde dag nog bij je voor de deur staat!

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op de website van onze partner Lesautoverhuur.nl.

Neem contact op

Meer weten? Kijk op de website van Lesautoverhuur.nl

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep