Skip to main content

Over ons

Autoschade Herstel van der Sanden is een in 1988 opgericht familiebedrijf. Binnen ons bedrijf bestaat een sterke traditie, waarin een persoonlijke benadering, prettige sfeer en laagdrempelige dienstverlening al decennialang centraal staan. Wij zorgen er graag voor dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Onze medewerkers staan voor u klaar en ontvangen u met een warm welkom.

Van der Sanden Groep

Autoschade Herstel Van der Sanden vormt samen met Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl de Van der Sanden Groep. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise. Samen bieden zij een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit voor rijschoolhouders.

Meer over Van der Sanden Groep
Autoschade van der Sanden

Stefan

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Autoschade van der Sanden

Robèr

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautolease.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep