Skip to main content

Autoruitservice

Beschadiging aan je autoruit?

Voorkom barsten

Bij Autoschade Herstel Van der Sanden begrijpen we hoe belangrijk veiligheid is tijdens rijlessen en daarom bieden wij ook autoruitservice voor lesauto’s. Onze autoruitservice omvat het repareren van sterretjes en het vervangen van beschadigde autoruiten.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat de autoruiten van jouw lesauto weer in topconditie zijn. Daarnaast bieden wij ook een snelle en efficiënte service zodat jij snel weer veilig de weg op kunt met jouw leerlingen.

Het vervangen van een autoruit is een nauwkeurige klus en onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat dit met de grootste zorgvuldigheid gebeurt. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de veiligheidsaspecten van de kooiconstructie en airbags van de auto.

Kortom, bij Autoschade Herstel Van der Sanden kun je rekenen op professionele autoruitservice voor jouw lesauto. Wacht dus niet te lang met het herstellen van autoruitschade en maak snel een afspraak met ons.

Wij doen het papierwerk

Om de drempel van je ruitreparatie iets te verlagen, zorgen wij ervoor dat alle administratieve zaken na reparatie of vervanging met je verzekeringsmaatschappij door ons afgehandeld worden. Dat scheelt weer zorgen!

Wil je een afspraak maken voor schadeherstel?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep