Skip to main content

Autoschade Herstel van der Sanden

Snelle, deskundige hulp tegen een eerlijke prijs

Snel op weg

Onze werkwijze bij autoschadeherstel aan lesauto’s is erop gericht om jou zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de schade. We beginnen met een grondige inspectie van de auto om alle schade op te sporen, ook die niet meteen zichtbaar is. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden met je en geven we een duidelijke kosteninschatting.

Bij Autoschade Herstel Van der Sanden werken we alleen met originele onderdelen, waardoor de fabrieksgarantie van je lesauto behouden blijft. Ook zorgen we ervoor dat de lesauto na herstel storingsvrij wordt uitgeleverd. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autoschadeherstel.

We begrijpen dat je lesauto belangrijk is voor jouw bedrijfsvoering, en daarom streven we ernaar om het herstelproces zo snel mogelijk te laten verlopen. Indien gewenst bieden we vervangend vervoer of een tijdelijke lesauto, zodat je je werk gewoon kunt voortzetten. Na de reparatie wordt de lesauto uitgebreid getest en gecontroleerd, zodat je weer veilig de weg op kunt.

Kortom, bij Autoschade Herstel Van der Sanden ben je verzekerd van snel en deskundig herstel van je lesauto, met behoud van fabrieksgarantie en een uitstekende service.

24 uur per dag bereikbaar

Autoschade Herstel Van der Sanden is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar bij calamiteiten. Maar ook zonder telefoontje vooraf ben je bij ons van harte welkom. Je rijdt eenvoudig langs wanneer je ons nodig hebt. Wij ontvangen je graag met een warm welkom en een kopje koffie, en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Bovendien denken we bij Autoschade Herstel Van der Sanden graag met je mee: van het regelen van een sleepwagen en hulp bij het invullen van je schadeformulier tot de volledige verdere afhandeling met de verzekering. En achteraf ontvang je van ons vier jaar garantie op het schadeherstel.

Wij nemen je alle zorgen uit handen
Vier jaar garantie op schadeherstel
24 uur per dag bereikbaar
Een afspraak is niet nodig
Altijd een vervangende lesauto
Haal- en brengservice
Samenwerking met alle verzekeraars
Persoonlijke benadering
Laagdrempelige dienstverlening

Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep