Skip to main content

Werkwijze

Wanneer u schade rijdt, is dat al vervelend genoeg. Dan wilt u niet geconfronteerd worden met lange wachttijden of veel rompslomp. Autoschade Herstel Van der Sanden helpt u snel, deskundig en tegen een eerlijke prijs weer op weg. In uw eigen auto, of één van onze vervangende auto’s.

Autoschade Herstel Van der Sanden is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Maar ook zonder telefoontje vooraf bent u bij ons van harte welkom. U rijdt eenvoudig langs wanneer u ons nodig hebt. Wij ontvangen u graag met een warm welkom en een kopje koffie, en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Bovendien denken we bij Autoschade Herstel Van der Sanden graag met u mee: van het regelen van een sleepwagen en hulp bij het invullen van uw schadeformulier tot de volledige verdere afhandeling met de verzekering. En achteraf ontvangt u van ons 7 jaar garantie op het schadeherstel.

  • Wij nemen u alle zorgen uit handen
  • 7 jaar garantie op schadeherstel
  • 24 uur per dag bereikbaar, een afspraak is niet nodig
  • Altijd een vervangende auto, inclusief haal- en brengservice
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening

Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep