Skip to main content

Autoschadeherstel

Wij helpen je snel en vakkundig weer op weg

Heb je schade gereden?

Als het gaat om autoschadeherstel aan lesauto’s, begrijpen we bij Autoschade Herstel Van der Sanden dat tijdig en efficiënt herstel essentieel is voor rijscholen om hun activiteiten zonder onderbreking voort te zetten. Onze ervaren vakmensen werken snel en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw lesauto weer snel en veilig de weg op kan.

Bij Autoschade Herstel Van der Sanden herstellen wij jouw lesauto altijd met originele onderdelen, waardoor de fabrieksgarantie van de auto behouden blijft. Dit betekent dat de prestaties en veiligheid van de auto na herstel gegarandeerd zijn en dat je zorgeloos de weg op kunt met jouw leerlingen. Bovendien wordt de lesauto na reparatie uitgelezen op storingen en gecontroleerd op eventuele andere technische problemen. Zo ben je verzekerd van een storingsvrij uitgeleverde lesauto.

Onze vakmensen werken met de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw lesauto snel en vakkundig wordt gerepareerd. Van het uitdeuken van de carrosserie tot het herstellen van technische schade, wij zorgen ervoor dat jouw lesauto weer in topconditie verkeert. Ook bieden wij vervangend vervoer en/of een tijdelijke lesauto, zodat jouw rijschoolactiviteiten gewoon kunnen doorgaan.

Of het nu gaat om kleine of grote schade, wij streven ernaar om jouw lesauto zo snel mogelijk te herstellen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Bij ons kun je rekenen op een vlotte afhandeling van jouw schadeclaim bij de verzekeraar en indien nodig regelen wij het transport van de lesauto van en naar onze werkplaats. Onze klantvriendelijke benadering, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen maken ons een betrouwbare partner voor rijschoolhouders die op zoek zijn naar professioneel autoschadeherstel. Bovendien heb je bij ons 4 jaar garantie op jouw schadeherstel.

Je kunt ook zonder afspraak terecht

Uiteraard hebben wij de juiste certificaten, vakmensen, kennis en kunde in huis om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor het herstellen van elektrische en hybride voertuigen (NEN9140). Je kunt zowel met als zonder afspraak bij ons terecht.

Groen autoherstel

Autoschade Herstel Van der Sanden beschikt over het certificaat Groen Autoherstel. Daarmee laten we zien dat we bewust kiezen voor een natuurvriendelijke manier van autoschades herstellen. Zo voeren we duurzame reparaties uit en richten we onze werkomgeving milieubewust in. Het certificaat wordt uitgegeven door de onafhankelijke stichting Groen Autoherstel, en deelnemers worden jaarlijks gecontroleerd.

Autoschadeherstel van der Sanden - Groen schadeherstel

Wil je een afspraak maken voor schadeherstel?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep