Skip to main content

Autoschadeherstel Schijndel

Hebt u schade gereden? Autoschade Herstel Van der Sanden helpt u graag snel en vakkundig weer op weg. Ons dienstenpakket bevat een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van autoschadeherstel en reparatie. Van haal- en brengservice tot uitdeuken, lakspuiten, plaatwerk, aircoservice en veel meer… onze medewerkers helpen u snel en deskundig tegen een eerlijke prijs. Bovendien hebt u bij ons 7 jaar garantie op uw schadeherstel.

Als onderdeel van de Van der Sanden Groep staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Uiteraard hebben wij de juiste certificaten, vakmensen, kennis en kunde in huis om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor het herstellen van elektrische en hybride voertuigen (NEN9140). U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons terecht.

Groen autoherstel

Autoschade Herstel Van der Sanden beschikt over het certificaat Groen Autoherstel. Daarmee laten we zien dat we bewust kiezen voor een natuurvriendelijke manier van autoschades herstellen. Zo voeren we duurzame reparaties uit en richten we onze werkomgeving milieubewust in. Het certificaat wordt uitgegeven door de onafhankelijke stichting Groen Autoherstel, en deelnemers worden jaarlijks gecontroleerd.

Autoschadeherstel van der Sanden - Groen schadeherstel
Autoschadeherstel van der Sanden - Erkend duurzaam

Meer weten over schadeherstel of een afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep