Skip to main content
Vacature

Vacature: Allround medewerker

By 29 april 2024No Comments

Vacature

Allround medewerker

Allround medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een man of vrouw die voor 32 tot 40 uur per week aan de slag wil als allround medewerker bij de Van der Sanden Groep in Schijndel. Ben jij een echte aanpakker? Iemand die moeiteloos schakelt tussen het wassen van auto’s, het gereedmaken van auto’s en logistieke werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Reageer direct
Fijne werkplek

Fijne werksfeer

Prettig samenwerken, dat vinden we belangrijk. In ons open kantoor, krijg je een eigen, vaste werkplek. Wil je even sparren? Wij zijn een en al oor!

Samen lunchen - Autoschade van der Sanden

Samen lunchen

De tijd nemen om even samen te pauzeren. We horen graag hoe het met je gaat. En we hopen dat jij ook graag weet hoe het met je collega’s gaat.

Gek op auto's

Gek op auto's

Het is handig als je iets van auto’s weet. Wij zijn er in ieder geval gek op. En we weten er best wel veel van. Die kennis willen we gerust met je delen!

Ben jij...

  • die enthousiaste, MBO-er met twee rechterhanden
  • in het bezit van een rijbewijs B? (het hebben van BE is een pré, indien je hier niet over beschikt bieden wij in overleg de mogelijkheid om dit te behalen via ons)
  • iemand die het leuk vindt om met auto’s te werken?

Jouw baan...

Jouw baan is zeer veelzijdig, geen dag is hetzelfde! Je gaat zelfstandig aan het werk met zowel huurauto’s als auto’s van klanten. Je wast auto’s, maakt ze van binnen schoon, controleert deze op technische mankementen en zorgt dat ze er weer perfect bij staan voor vertrek. Tevens behoort het zorgen voor de netheid van het terrein, inpandige werkruimtes en het ophalen en afleveren van lesauto’s door heel Nederland tot je werkzaamheden.

Wij zijn...

Wij zijn de Van der Sanden Groep, een groeiende organisatie, bestaande uit drie bedrijven: Lesautoverhuur.nlLesautolease.nl en Autoschade Herstel van der Sanden. Samen bieden we een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor rijschoolhouders. We combineren jarenlange ervaring met sterke focus op de toekomst. Een goede service en een fijne, dynamische (werk)sfeer staan bij ons centraal!

Wij bieden...

  • een hecht klein team om mee samen te werken
  • salaris met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal en een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en ADV-dagen (o.b.v. fulltime functie)
  • mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Interesse? Mail je sollicitatie (CV en motivatiebrief) vóór 30 mei naar vacature@autoschadevandersanden.nl of bel naar 073 – 54 78 679 en vraag naar Stefan van der Sanden.

Mail je sollicitatie (CV en motivatiebrief) vóór 30 mei

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Vacature: Administratief medewerker
Vacature: Allround medewerker

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep