Skip to main content
Informatie

Schade aan je lesauto

By 9 februari 2024No Comments
Autoschadeherstel van der Sanden - Hagelschade

Schade aan je lesauto

Heeft jouw lesauto schade opgelopen en ben je op zoek naar een snelle oplossing? Bij Autoschadeherstel van der Sanden staan we voor je klaar. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om schade aan je auto te hebben, en daarom staan wij klaar om jouw voertuig weer in optimale staat te herstellen. Met onze efficiënte haal- en brengservice helpen we je snel weer op weg. En samen met onze partner Lesautoverhuur verzorgen we een vervangende lesauto voor je. Voor één dag of drie maanden, of alles daartussenin, wij bieden de oplossing die je zoekt.

Lesauto reparatie

Als rijschoolhouder kun je met vertrouwen je lesauto bij ons achterlaten. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in het repareren van schades aan lesauto’s en begrijpen de specifieke uitdagingen die hierbij komen kijken. Bovendien zijn wij bekend met wat voor jou als rijschoolhouder belangrijk is, en we zijn bereid hierop in te spelen.

Bij Autoschade van der Sanden bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van autoschadeherstel, waaronder:

  • Lakschadeherstel: Of het nu gaat om kleine krasjes of grotere lakbeschadigingen, onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige reparatie en een naadloze afwerking.
  • Deukherstel: Van kleine deukjes tot grotere schade, wij beschikken over geavanceerde technieken en gereedschappen om deuken effectief te herstellen zonder dat dit invloed heeft op de originele lak van je auto.
  • Ruitreparatie en -vervanging: Heeft jouw autoruit schade opgelopen? Onze experts kunnen snel en professioneel de schade beoordelen en repareren of indien nodig vervangen, zodat je weer veilig de weg op kunt.
  • Spotrepair: Voor kleine schades is spotrepair een snelle en kosteneffectieve oplossing. Onze specialisten kunnen kleine beschadigingen plaatselijk repareren, waardoor je niet de hele auto hoeft te laten herstellen.

Terwijl je lesauto bij Autoschadeherstel van der Sanden gerepareerd wordt, kun je wél autorijlessen blijven geven! Huur eenvoudig en snel een lesauto via Lesautoverhuur.nl. Zo blijven je geplande lessen en examens gewoon doorgaan, en zijn je inkomsten verzekerd. Als je ervoor kiest om je lesauto te laten repareren bij Autoschade Herstel Van der Sanden, is een vervangende lesauto via Lesautoverhuur.nl helemaal gratis. Samen met jou bekijken we welke lesauto het meest passend is voor jou en je leerlingen. Uiteraard zijn alle lesauto’s voorzien van dubbele bediening en extra spiegels. Daarnaast bieden wij een breed scala aan opties en mogelijkheden. Op die manier kies je eenvoudig de vervangende lesauto die het best bij je past! Wij adviseren je hier graag bij.

Lesauto schade repareren: vakkundig en vlot

Heb je autoschade en wil je jouw voertuig laten herstellen door professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Autoschade van der Sanden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en een passende oplossing te bieden voor jouw autoschade.

Laat Autoschade van der Sanden jouw partner zijn voor professioneel autoschadeherstel. We zorgen ervoor dat je snel en veilig weer de weg op kunt! Neem contact met ons op!

Meer weten over schadeherstel of een afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Vacature: Administratief medewerker
Vacature: Allround medewerker

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep