Skip to main content
Autoschade van der Sanden

Easy2Fix: kleine schades, lage kosten

Wanneer u een sterretje in uw ruit, een krasje op de lak of een oneffenheid in de bekleding van uw auto laat herstellen, dan is het niet altijd slim de kosten hiervan op te geven aan de verzekering. U verliest dan immers (een deel van) uw no claim-korting, terwijl de kosten van het herstel vaak niet hoog zijn. Zeker niet wanneer u uw kleine schade laat herstellen bij Autoschade Herstel Van der Sanden. Met Easy2Fix kunnen wij u namelijk tegen verrassend lage kosten verder helpen.

Autoschade Herstel Van der Sanden is specialist op het gebied van Easy2Fix Smart Repair, een methode die zich specifiek richt op het herstellen van kleine schades. We maken daarbij vaak gebruik van ‘spot repair’. Deze techniek maakt het mogelijk om precies het juiste plekje te herstellen of repareren. Daardoor hoeven we geen onnodig grote delen van uw auto aan te pakken of te vervangen, besparen we kosten én zijn we sneller klaar.

Meer over Easy2Fix

Meer weten over Easy2Fix of een afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep