Skip to main content
Autoschadeherstel van der Sanden - Hagelschade
Autoschadeherstel van der Sanden - Hagelschade
Autoschadeherstel van der Sanden - Hagelschade
Autoschadeherstel van der Sanden - Hagelschade

Hagelschade? Snel en vakkundig hersteld!

Hebt u hagelschade en wilt u deze nog vóór uw zomervakantie laten herstellen? Het team van Autoschade Herstel Van der Sanden staat graag voor u klaar!

Waarom herstel van hagelschade door Autoschade Herstel Van der Sanden?

  • Gratis haal- en brengservice in Noord-Brabant en Limburg
  • Géén eigen risico: wij nemen uw eigen risico voor onze rekening*
  • Vervangend vervoer tijdens schadeherstel
  • Schade claimen zonder terugval in no-claimkorting of schadevrije jaren**
  • Contracten met alle verzekeringsmaatschappijen: wij wikkelen de schade rechtstreeks met uw verzekering af

Snel herstel van hagelschade

Door het heftige weer in de afgelopen periode is er op veel plaatsen hagelschade ontstaan. Vuistdikke hagelstenen veroorzaakten bij een groot aantal auto’s flinke putten in de carrosserie en/of kapotte ruiten. De schadeherstelbedrijven in de regio’s waar de hagelstenen uit de lucht kwamen, lopen dan ook over van het werk en de wachttijden lopen steeds verder op. Autoschade Herstel Van der Sanden is gevestigd in Schijndel, net buiten het gebied waar de grootste hagelstenen vielen. Bij ons kunt u dan ook snel terecht. Met onze haal- en brengservice halen wij uw auto gratis bij u voor de deur op, en leveren we hem daar na het schadeherstel weer voor u af. Inclusief vervangend vervoer. Het maakt dus niet uit of u de auto dichtbij of wat verder weg laat herstellen!

Met uw eigen auto op vakantie

Nu de vakantieperiode voor de deur staat, willen veel mensen graag met hun eigen auto, en zonder schade, op vakantie. Autoschade Herstel Van der Sanden zorgt er graag voor dat de hagelschade vóór uw zomervakantie hersteld is. Op die manier kunt u met een nette, maar vooral ook veilige auto, op weg naar uw vakantieadres.

Alle zorgen uit handen

Wanneer u hagelschade hebt, is dat al vervelend genoeg. Bij Autoschade Herstel nemen we u daarom graag alle zorgen uit handen. Zo wikkelen wij graag de schade rechtstreeks met uw verzekering voor u af.** Daarnaast nemen wij uw eigen risico voor onze rekening; dit hoeft u dus niet aan uw verzekeringsmaatschappij te betalen. Met onze gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer maken wij onze service voor u compleet.

 

* Vraag naar de voorwaarden.

** Wanneer u alleen WA-verzekerd bent, wordt hagelschade niet gedekt. Bent u bijvoorbeeld WA Extra-, WA Plus-, WA Beperkt casco-, of Allrisk-verzekerd, dan gaat de claim die u bij uw verzekeringsmaatschappij indient niet ten koste van uw no-claimkorting of schadevrije jaren.

Meer informatie of afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep