Skip to main content
Autoschade van der Sanden

Banden service

Veilig de weg op met in ieder seizoen de juiste banden? Kies dan voor onze banden service!

Ons team staat graag voor u klaar. We vervangen versleten banden, kunnen nieuew banden uitlijnen en /of balanceren én we verzorgen de wisseling van uw banden. Zo kunt u weer veilig de weg op!

Ieder seizoen de juiste banden

De Nederlandse weersomstandigheden zijn behoorlijk verraderlijk en soms ook onvoorspelbaar. Wij adviseren u daarom altijd om te kiezen voor banden die geschikt zijn voor het seizoen van dat moment. In de winter een winterband. En in de zomer een zomerband. Of u kiest voor all-seasonbanden, ook dat is een optie.

Wilt u een afspraak maken om uw banden te laten wisselen? Bel ons dan even op. Dan plannen we een moment voor uw auto in! En heeft u lichtmetalen velgen? Neem dan de sleutel die bij uw velgen hoort mee, dan kunnen wij eenvoudig de slotbouten losmaken.

Bandenadvies

Onze autoschadeherstellers weten álles over banden. We kunnen u daarom ook een persoonlijk advies geven over de banden die het beste bij uw auto en rijstijl passen. Want met een persoonlijke en eerlijke service gaat u het veiligst de weg op! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zomerbanden kopen

Wilt u nieuwe zomerbanden kopen in Schijndel tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kom dan langs bij Autoschade Herstel Van der Sanden! Wij hebben een groot aantal demo-zomerbanden op voorraad: gloednieuw én laag geprijsd!

Meer over zomerbanden

Meer weten over banden service of een afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep