Skip to main content
Autoschade van der Sanden

Autoruit service

Heeft u een beschadiging aan uw autoruit?

Uw gezichtsveld speelt een grote rol tijdens het autorijden, dat maakt autoruiten enorm belangrijk. Want de kwaliteit van uw autoruiten bepaalt mede hoeveel u ziet tijdens het rijden. Een beschadiging op uw voorruit kan uw zicht erg belemmeren. Wacht dan ook niet te lang met het herstellen van autoruitschade.

Voorkomen barsten

Temperatuurwisselingen kunnen ervoor zorgen dat een ster gemakkelijk een barst wordt. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, omdat de gehele ruit vervangen moet worden, maar levert ook een veiligheidsrisico op. De kooiconstructie en airbags van uw auto zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto. Wacht daarom niet met de reparatie van uw autoruiten!

Wij doen het papierwerk

Om de drempel van uw ruitreparatie iets te verlagen, zorgen wij ervoor dat alle administratieve zaken na reparatie of vervanging met uw verzekeringsmaatschappij door ons afgehandeld worden. Dat scheelt u weer zorgen!

Meer weten over autoruit service of een afspraak maken?

Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TMĀ  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679 (24/7 bereikbaar)
info@autoschadevandersanden.nl

Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

Van der Sanden groep